DEN ULTIMATIVE PADELREJSE
- både på og udenfor banen

Vores vigtigste opgave er at give dig den ultimative Padeloplevelse - både på og udenfor banen

Alle vores rejser har det til fælles, at du kommer til at spille en masse Padel, både med dygtige trænere, og i arrangerede turneringer på dit niveau. Vi vejleder dig i Padelreglerne, coacher dig til at placere dig optimalt på banen, coacher dig i at optimere din makker ved fx at effektivisere det rette løbemønster, og så lærer vi dig – eller genopfrisker - de 10 vigtigste slag i Padel:

 

  • La Bandeja: Det er en mellemting mellem et angreb og defensivt Padelslag, meget vanskeligt at udføre, men giver dig muligheden for at få angrebet ved nettet. Det er yderst effektivt og tvinger dine modstandere til at forsvare og gå tilbage i banen.

  • Vibora: En mellemting mellem et smash og Bandeja. Vibora bruges til at trykke modstanderne bag i banen, afhængigt af hvilken del af banen slaget spilles fra. Det er meget nyttigt for spillere, der ikke har et godt hårdt smash.

  • La Chiquita: Et blødt Padelslag, der får modstanderne til at ramme bolden under nethøjden. Et svært slag at udføre, men yderst effektivt og kan vende et forsvar til angreb.

  • Brug af bagglas: Er altid et defensivt slag, som bruges som et "start forfra" slag. Udført korrekt, kan det næsten være lige så effektivt som et godt lob.

  • Brug af sideglas (Boast): Udført korrekt kan et slag fra sideglasset næsten være et angrebsslag, da det kan være yderst svært for modstanderen at returnere godt. Et svært slag at udføre korrekt.

  • Smash: Det mest kraftfulde slag i Padel, som giver dig muligheden for at vinde pointet. Udført forkert giver det dog din modstander mulighed for at få angrebet. Vi vejleder dig til at optimere hvornår du kan og skal slå den ud af banen.

  • Remate por 3: Smash, der går ud over hegnet i siden, hvor der er 3 meter højt.

  • Remate por 4: Smash, der går ud over hegnet/glasset i bagvæggen, hvor der er 4 meter højt.

  • Lanzar un globo: Lobbet er måske det vigtigste slag i Padel, da udført korrekt, kan vende et forsvar til angreb, og give dig tid til at komme i rette angrebsposition.

  • Serven: Mange tror fejlagtigt, at en hård serv er det bedste våben, men overfor erfarne modspillere, vil en hård serv blot gøre, at du får bolden retur det hurtigere, og dermed har du mindre tid til at komme i rette position ved nettet. Vi coacher dig i at mestre flere forskellige servetyper, hård, blød, til glas, til midt.

 

improve padel-g.png