BLIV EN BEDRE VERSION AF DIG SELV
- både på og udenfor banen

Vores fornemmeste opgave er, at give dig fuld valuta for dine penge og en fantastisk oplevelse.

Alle vores Padelrejser indeholder altid mere end blot en masse Padeltræning/spil.

Vi kalder det:

PadelMental - PadelYoga - PadelFysio - PadelParty

Alle vores rejser har det til fælles, at du kommer til at spille en masse Padel, både med træner og i turneringer med folk på dit niveau. Du lærer Padelreglerne, du lærer at placere dig rigtigt på banen, du lærer at optimere din makker, blot ved at have det rette løbemønster, og så lærer vi dig de 10 vigtigste slag i Padel:

 

  • La Bandeja: Det er en mellemting mellem et angreb og defensivt Padelslag, meget vanskeligt at udføre, men giver dig muligheden for at fortsætte dit angreb på nettet, det er meget nyttigt og får dine modstandere til at forsvare og gå tilbage i banen.

  • Vibora: En mellemting mellem et smash og Bandeja. Vibora bruges til at trykke på modstanderne, afhængigt af hvilken del af banen slaget spilles fra. Det er meget nyttigt for spillere, der ikke har et godt hårdt smash.

  • La Chiquita: Et blødt Padelslag, der får modstanderne til at ramme bolden under nethøjden. Et svært slag at udføre men yderst effektivt og kan vende et forsvar til angreb.

  • Brug af bagglas: Er altid et defensivt slag som bruges som et "start forfra" slag, og udført korrekt, kan det næsten være lige så effektivt som et godt lob.

  • Brug af sideglas: Udført korrekt kan et slag fra sideglasset være et angrebsslag, da det kan være yderst svært for modstanderen at returnere godt.

  • Smash: Det mest kraftfulde slag i Padel som giver dig muligheden for at afslutte pointet. Udført forkert giver det din modstander mulighed for at få angrebet, så det er vigtigt at beslutte hvornår den hårde smash skal sættes ind.

  • Remate por 3: Smash som går ud over hegnet i siden hvor der er 3 meter højt.

  • Remate por 4: Smash som går ud over hegnet/glasset i bagvæggen hvor der er 4 meter højt.

  • Lanzar un globo: Lobbet er måske det vigtigste slag i Padel, da udført korrekt, kan vende et forsvar til angreb, og give dig tid til at komme i rette angrebsposition.

  • Serven: Mange tror fejlagtigt, at en hård serv er det bedste, men mod bedre spillere, så vil en hård serv blot gøre, at du får bolden retur det hurtigere, og dermed har du mindre tid til at komme i rette position ved nettet. Det mest optimale er at mestre flere forskellige servicetyper, hård, blød, til glas, til midt.

PadelMental

Du bliver boostet mentalt af vores coach og mentaltræner Du bestemmer selv om du vil have hjælp til et bedre privatliv, et bedre arbejdsliv eller om du slet og ret vil blive mentalt stærkere på Padelbanen.

 

Vores mentaltræner hjælper og træner flere topidrætsfolk indenfor Tennis, Cykling, Padel og Fodbold.

Skulle du have samme terapi/mentaltræning i Danmark, ville terapien alene have en værdi af 3.000 kr.

PadelParty

På alle PadelParty rejser handler det naturligvis om at spille padel, men også kombineret med andre sportsaktiviter, (Bordtennis, Dart, Bordfodbold, Beachvolley, Rundbold, øl-staffet og meget mere).

Ud over det fysiske element, så skal der altid festes, hygges og spises til vores turneringer, så kort sagt PadelParty.

Har du deltaget til en af vores mange PadelParty turneringer i DK, så ved du der er garanti for en stor Padelfest.

PadelFysio

Du lærer om udspænding og afspænding. Du lærer at forebygge skader og du lærer at behandle eventuelle skader.

Du får personlig behandling, så vores Osteopath og Fysioterapeut kan lære din krop at kende, og dermed rådgive og vejlede dig bedst muligt. Det handler om du skal undgå skader i fremtiden.

Skulle du have samme behandling i Danmark, ville behandlingen alene have en værdi af 4.500 kr.

PadelYoga

Skøn yoga, lækker mad og det gode liv med vin, natur, kultur og frisk luft. Alt dette kombinerer vi på vores PadelYoga rejser. Ved at kombinere Padel med yoga giver vi vores PadelYogarejser et bredere fundament.

 

På vores PadelYogarejser er der altid 1-2 daglige yogasessioner, men fordi du har mulighed for at tage til stranden ind i mellem, opleve naturen eller tage på en byvandring, bliver der tale om et ophold som er en helhedsoplevelse.

Det skal nemlig gerne være sådan, at både krop og sjæl får lidt med hjem.

Skulle du have samme intense undervisning i Danmark, ville undervisningen alene have en værdi af 3.500 kr.